top of page

Unitatea Medicală Mobilă

oferă acces medical şi oftalmologic persoanelor sărace

Sărăcia este în continuare cauza principală pentru care oamenii cu posibilităţi materiale reduse nu au acces la servicii medicale. 
Una dintre cele mai mari bucurii în viaţă este să poţi vedea clar din nou. 

Proiectul Unităţii Medicale Mobile îşi continuă menirea de a ajunge la cei care nu au acces la servicii medicale adecvate. România continuă să întâmpine dificultăţi în organizarea infrastructurii medicale şi în fiecare an populaţia speră întro îmbunătăţire a sistemului. Chiar şi cu sprijinul Uniunii Europene infrastructura nu a fost stabilizată. Deşi clinici private apar în oraşe doar cei din clasa de mijloc pot să folosească astfel de alternative. Majoritatea cetăţenilor nu au acces la serviciile acestor clinici. Proiectul nostru mobil ajunge în zonele unde contează şi unde poate îmbunătăţi situaţia.

 

Ca şi în trecut, examenele medicale sunt scumpe pentru majoritatea populaţiei şi totuşi, odată diagnosticate bolile, tratamentele sunt acoperite prin sistemul naţional de asigurări de sănătate. Echipa de doctori cu care lucrăm facilitatează accesul la tratamente oferind servicii de diagnosticare gratuite. În plus oferim servicii oftalmologice gratuite, inclusiv lentile şi rame de ochelari.

bottom of page